Apple Watch Series 7 budou mít ploché hrany, větší displej díky menším rámečkům a vylepšený reproduktor, podle nových CAD renderů, údajně získaných z průmyslových zdrojů, které sdílela společnost 91mobiles.



Rendry odhalují aktualizovaný design Apple Watch, který se inspiruje plochými okraji iPhonu 12, iPadu Pro a iPadu Air. Z renderů vidíme, že zadní část Apple Watch bude sestávat ze stejné konfigurace zdravotních senzorů jako Apple Watch Series 6. Rendery neodhalují žádné významné změny designu digitální korunky nebo bočního tlačítka; ukazují však dva reproduktory, které rozšiřují celou stranu Apple Watch. Podle sdílených rozměrů budou Apple Watch Series 7 nabízeny ve stejných velikostech 40 a 44 mm. Očekává se, že rámečky budou tenčí, což by umožnilo větší displej, ploché hrany také umožňují větší plochu.

Podle zprávy bude mít 44 mm model 1,8palcový displej ve srovnání se současným 1,73 displejem Apple Watch Series 6. Ačkoli nejsou sdíleny žádné rozměry pro menší model, lze očekávat podobné změny. Podle zprávy budou Apple Watch Series 7 také o 1,7 mm tenčí. I když to ve zprávě není zmíněno přímo, vypadá to, že navzdory plochým hranám by měly být Apple Watch Series 7 kompatibilní se staršími řemínky.