Google zavedl podporu pro funkci obraz v obraze pro prémiové předplatitele YouTube, která jim umožňuje sledovat video v malém okně, když je aplikace zavřená. V dnešním článku si ukážeme, jak ji používat.



Jak používat funkci obraz v obraze na YouTube na iPhonu

  • Spusťte webový prohlížeč a přihlaste se ke svému účtu YouTube na YouTube.com.
  • Přejděte na www.youtube.com/new.
  • Přejděte dolů na Obraz v obraze pro iOS.
  • Klikněte na Vyzkoušet.
  • Když jste v aplikaci YouTube a sledujete video, vraťte se na domovskou obrazovku přejetím nahoru/stisknutím tlačítka Home Button a vyskočí mini přehrávač obraz v obraze. Google poznamenává, že zamknutím telefonu při sledování v režimu obraz v obraze se video pozastaví, ale můžete jej obnovit pomocí ovládacích prvků médií na uzamčené obrazovce.

Společnost Google v červnu oznámila, že podpora funkce obraz v obraze bude k dispozici jak pro prémiové, tak pro neplatící uživatele aplikace YouTube v USA, ale někteří lidé mohli přistupovat k této funkci i mimo USA. Google však uvádí, že tato funkce je k dispozici pouze do 31. října. Společnost nevysvětluje, co se stane poté, ale doufejme, že právě tehdy se podpora zavede jak pro předplatitele, tak pro neplatící uživatele, jak bylo původně slíbeno.