Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Canva: Jednoduché navrhování

Pokud potřebujete vytvořit pozvánku na narozeniny, svatbu, nebo chcete vytvořit speciální příběh na Instagram bude se vám tato aplikace hodit. Aplikace Canva obsahuje až 60 000 bezplatných šablon od profesionálních návrhářů ze kterých si můžete vybrat. Aplikaci můžete používat na iPhonu, iPadu a Macu, takže se ke svým návrhům můžete vrátit kdykoli a kdekoli. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Brawl Stars

Brawl Stars je rychlá hra pro více hráčů vytvořená pro mobilní zařízení. Hrajte s přáteli nebo sólo v různých herních režimech. Odemkněte a upgradujte desítky postav s výkonnými super schopnostmi, hvězdnými schopnostmi a gadgety! Sbírejte jedinečné skiny, abyste vynikli. Bojujte na různých tajemných místech v Brawliverse. Hru si můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Simply Guitar by JoyTunes

Chcete se naučit hrát na kytaru? Pak je tato aplikace pro vás ta pravá. Simply Guitar obsahuje video lekce s průvodcem a zpětnou vazbou v reálném čase. Nejsou potřeba žádné zkušenosti, Simply Guitar vás naučí všechno. Učí se můžete svým vlastním tempem pomocí podrobných návodů vytvořených světovými učiteli hudby. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s předplatným.

Anchor

Anchor nabízí nejjednodušší způsob, jak vytvořit podcast. Pomocí této aplikace můžete zdarma vytvářet podcasty, publikovat je na své oblíbené platformy pro poslech, rozšiřovat si publikum a další – to vše z iPhonu nebo iPadu. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store.

INKHUNTER Try Tattoo Designs

Tetování je věc na celý život, proto se musíte dobře rozhodnout pro to své a být si svým rozhodnutím jistí. Pokud uvažujete o tetování a nevíte, které si vybrat bude se vám tato aplikace hodit. V aplikaci INKHUNTER si můžete zvolit tetování a vyzkoušet si, jak bude vypadat na vás. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.