Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Scrabble® GO – New Word Game

Pokud máte rádi Scrabble, bude se vám tato aplikace líbit. Aplikace přináší autentický zážitek, umožňuje snadné vyhledávání a hraní her s přáteli a rodinou. Vyjádřete se ve hře pomocí zábavných a snadno použitelných emoji. Hru si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Animation Desk® Draw & Animate

Pomocí aplikace Animation Desk můžete vytvářet skvělé animace na iPhonu nebo iPadu, k dispozici je podpora více formátů exportu. Aplikace je perfektní s Apple Pencil, k animacím můžete přidat hudbu. Aplikace je v App Store k dispozici zdarma, některé nástroje však vyžadují nákup předplatného.

Dota Underlords

Hra Dota Underlords, ve které jsou nejdůležitější strategická rozhodnutí, vás zabaví na dlouhé hodiny. Dokončete logické výzvy, vyhrajte rychlé boje a splňte výzvy ve hře, abyste odemkli nové cesty a ovládli město. Odemkněte odměny, jako nové oblečení a další. Hru si můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Komoot: Cycling, Walking, MTB

Pokud si myslíte, že své okolí znáte dostatečně, tato aplikace vás vyvede z omylu. Kromě cest, které znáte a po kterých chodíte často, vám ukáže alternativy, kudy můžete jít a objevovat okolí. Vybrat si můžete z různých typů aktivity jako je turistika, běh, jízda na kole a další a aplikace vám nabídne různé trasy, kudy se můžete vydat. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

Angličtinou pro děti od PMG

S aplikací Angličtinou pro děti je učení angličtiny snadné a zábavné. Aplikace obsahuje 30 lekcí, které vaše děti naučí více jak 250 nových slov. Aplikace neobsahuje žádné reklamy ani nákupy. Aplikace je ideální pro děti ve věku od 5 do 10 let a lze ji stáhnout z App Store.