Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Candy Crush Saga

Candy Crush Saga je legendární logická hra, kterou milují miliony hráčů po celém světě. Se spoustou úrovní je tato logická hra jednou z nejpopulárnějších mobilních her všech dob. „Spojte bonbóny v tomto logickém dobrodružství a postoupte na další úroveň pro ten sladký vítězný pocit! Řešte hádanky rychlým myšlením a chytrými pohyby.“ Hru si můžete stáhnout v App Store.

Relive: běh, kolo, chůze & víc

Pokud rádi jezdíte na kole, nebo máte rádi turistiku a rádi objevujete nová místa, tato aplikace je pro vás ta pravá. Můžete sdílet vaše oblíbená místa s přáteli nebo se nechat inspirovat fotografiemi ostatních uživatelů. Trasu si navíc můžete prohlédnout v 3D. Aplikace je navíc k dispozici ke stažení zdarma v App Store.

Microsoft Teams

Ať už pracujete společně na projektu nebo plánujete víkendovou aktivitu se svými blízkými, Microsoft Teams vám pomůže spojit lidi a vše zvládnout. Je to jediná aplikace, která nabízí chaty, plánování schůzek, úkoly a kalendáře na jednom místě – takže se můžete snadno spojit s lidmi a uskutečnit své plány. Aplikace je k dispozici ke stažení v App Store zdarma.

Karaoke One

Pokud je zpěv vašim koníčkem, bude se vám tato aplikace líbit. V ní totiž můžete ukázat svůj talent, dostat se na vrchol žebříčku, získat lajky, sledující a stát se další SUPERSTAR. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s předplatným.