Společnost Joby dnes představila nové doplňky kompatibilní s MagSafe, které jsou navrženy tak, aby spolupracovaly s populárními stativy GorillaPod. V dnešním článku se na ně podíváme blíže.



Držák GripTight pro MagSafe se připevňuje k modelu iPhone 12 pomocí magnetů a je vybaven hybridní svorkou pro použití v režimu na výšku i na šířku. Součástí je držák na stativ 1⁄4″ – 20, který je kompatibilní s GorillaPod nebo jinými stativy. K dispozici je také několik montážních bodů pro použití s ​​dalším příslušenstvím, jako jsou světla a mikrofony.

K dispozici je také držák GripTight na stěnu s MagSafe, který umožňuje připevnění iPhonu kompatibilního s MagSafe na zeď pro účely natáčení videa. Ti, kteří ještě nevlastní GorillaPod, možná budou chtít vyzkoušet GripTight GorillaPod s MagSafe, který je vybaven držákem MagSafe spolu se stativem. Stativy GorillaPod jsou známé svou univerzálností. Držák GripTight je k dispozici za 23,97 dolarů, zatímco nástěnný držák GripTight s ‌MagSafe‌ je k dispozici za 14,97 dolarů. GripTight GorillaPod s ‌MagSafe‌ stojí 41,97 dolarů a veškeré příslušenství je k dispozici na webových stránkách Joby.