Ecobee plánuje vydat nový model inteligentního termostatu kompatibilního s HomeKit s prémiovým designem a vestavěným monitorováním kvality vzduchu, podle seznamu produktů na webových stránkách maloobchodního prodejce Lowe v Kanadě.



Podobně jako chytrý termostat Nest od Googlu, který nepodporuje HomeKit, se zdá, že nový Smart Thermostat Premium od Ecobee má vylepšený design se skleněnou přední stranou a krytem z broušeného kovu. Pro srovnání, všechny stávající termostaty Ecobee mají plastový design s bílým zadním krytem. Jak minulý měsíc objevil Steve Moser, Smart Thermostat Premium bude také obsahovat nový senzor kvality vzduchu, který monitoruje kvalitu vzduchu v místnosti, poskytuje tipy, jak kvalitu vzduchu zlepšit, a připomene vám, kdy je čas na změnu filtru. Stejně jako ostatní modely Ecobee bude Smart Thermostat Premium kompatibilní s HomeKit a bude podporovat Siri, jejiž použití vyžaduje HomePod nebo HomePod mini připojený ke stejné síti Wi-Fi.

Ecobee také plánuje vydat inteligentní termostat Enhanced nižší třídy, který může být nástupcem Ecobee3 lite. Zdá se, že tento model bude mít stejný plastový design, nebude podporovat Siri a nemá senzor pro sledování kvality vzduchu. Společnost Ecobee ještě neoznámila Smart Thermostat Premium nebo Smart Thermostat Enhanced a výpisy produktů Lowe neodhalují žádné informace o cenách nebo dostupnosti, ale oba termostaty budou pravděpodobně vydány brzy.