Společnost Pebblebee představila dva nové trackery Pebblebee Clip a Pebblebee Card s podporu sítě Find My. Oba produkty lze tedy sledovat prostřednictvím aplikace Najít na iPhonu, iPadu a Macu.



Oba trackery jsou podobné AirTagu společnosti Apple a dalším sledovacím zařízením kompatibilním s Find My, jako je Chipolo ONE Spot. Každý z nich lze přidat na kartu Položky v aplikaci ‌Najít pomocí několika klepnutí a lze je sledovat přímo s ostatními zařízeními Apple. Stejně jako ostatní zařízení ‌využívá Pebblebee Clip a Pebblebee Card výhody sítě ‌Find My‌. Když je příslušenství připojeno k předmětu, který se ztratí nebo přemístí mimo dosah vlastníka, může využít další zařízení Apple v okolí k předání své pozice zpět vlastníkovi. Oba produkty jsou jedinečné v tom, že je lze alternativně použít také s aplikací Pebblebee k využití sítě CrowdGPS, takže aplikace Najít není jediným řešením sledování. Aplikaci Pebblebee mohou používat uživatelé ‌iPhonu‌ i Androidu, takže jsou kompatibilní s různými platformami. Budete si však muset vybrat, protože obě sítě nefungují současně.

Designově je Pebblebee Clip standardně vypadající černý tracker s kovovým rámem a je určen k připevnění na klíče, tašky, jízdní kola, zavazadla a další cennosti. Nabízí sledovací dosah 500 stop spolu s voděodolností a hlasitým zvukem, který usnadňuje nalezení. Obsahuje také LED diody, která jsou navrženy tak, aby usnadnily nalezení ve tmě. Pebblebee Card je nejlepší pro peněženky, tašky, kabáty, pasy a další podobné předměty. Je vyroben z měkkého černého plastu a má tloušťku několika kreditních karet. Pro srovnání, Pebblebee Card je přibližně stejně velká jako Chipolo CARD Spot. Je schopen přehrát výrazně hlasitý zvuk, když je aktivován prostřednictvím aplikace Najít‌. Pebblebee Clip a Pebblebee Card lze zakoupit na webových stránkách Pebblebee.