Google oznámil několik nových funkcí, které budou brzy k dispozici v prohlížeči Chrome, včetně vylepšeného zabezpečení. Nabídka se třemi tečkami umístěná v pravém dolním rohu prohlížeče Chrome na iPhonu byla přepracována tak, aby obsahovala to nejdůležitější.



Začíná tlačítkem, které poskytuje rychlý přístup k záložkám, historii, seznamu čtení, heslům, stahování, nedávným kartám a nastavení. Dále jsou k dispozici akce jako Znovu načíst, Nová karta a Nová anonymní karta, přičemž panel se zpočátku otevře v polovině. Jakmile bude plně rozbalen, získáte Záložky, Přidat do seznamu četby, Přeložit, Najít na stránce, Zvětšit text, Nahlásit problém a Nápovědu. Tento design – který je založený na zpětné vazbě uživatelů – bude k dispozici také v prohlížeči Chrome pro iPad.

Chrome 103 usnadní procházení obsahu, zahájení nového vyhledávání nebo snadný návrat na vaše nejčastěji navštěvované stránky. Můžete také přistupovat ke kartám Nedávné. Pokud jde o zabezpečení, Google přináší rozšířené bezpečné prohlížení do prohlížeče Chrome pro iOS. Ve srovnání se stávajícími „standardními“ ochranami bude prohlížeč proaktivnější a bude sdílet data v reálném čase s Google Safe Browsing, jako jsou neobvyklé adresy URL a podezřelá stahování.