AirPods Max byly vydány před téměř dvěma lety. I když byla tato sluchátka chválena za svůj design, vynikající kvalitu zvuku a použití obecně, vyskytly se určité stížnosti. Například pouzdro bylo velmi kritizováno kvůli jeho designu.



Apple vydal aktualizaci firmwaru 4E71 pro AirPods Max v květnu a stále více uživatelů je nyní přesvědčeno, že to zhoršilo funkci Aktivní potlačení hluku. V době, kdy byla aktualizace zpřístupněna, vlákno na Redditu poprvé upozornilo na problém.

– Slyším se při psaní a další zvuky zvenčí, které předtím nebyly slyšet. Zajímalo by mě, jestli má tento problém ještě někdo.
– Slyším se při psaní. Slyším ptáky. Potlačení hluku je pryč. Šel jsem do Apple, dostal jsem náhradní a je to stejné.
– Slyším se psát, auta projíždějící po ulici, cinkání závaží v tělocvičně. Všiml jsem si toho téměř okamžitě. Předtím aktivní potlačení hluku fungovalo mnohem lépe.

Zatím se nezdá, že existuje způsob, jak zlepšit ANC na AirPods Max. Uživatelé se mohou pokusit resetovat nastavení, ale pokud máte tento problém, pravděpodobně nezmizí. Dobrou zprávou je, že Apple v současné době již několik měsíců testuje novou aktualizaci firmwaru pro uživatele AirPods Max. I když bylo zjištěno, že sluchátka budou podporovat nový kodek LC3 pro zlepšení zvukových hovorů, není jasné, zda Apple aktivně pracuje na vylepšení funkce Aktivní potlačení hluku.