Apple vydal iOS 16.0.3 a watchOS 9.0.2, drobné aktualizace softwaru, které řeší opravy chyb. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto operační systémy nainstalovat na vaše zařízení.



Podle poznámek k vydání společnosti Apple řeší aktualizace iOS 16.0.3 řadu chyb, na které uživatelé narazili v průběhu posledních několika týdnů. Aktualizace opravuje chybu, díky které může během telefonních hovorů CarPlay dojít k nízké hlasitosti mikrofonu, fotoaparát se může spouštět nebo přepínat mezi režimy na iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max pomalu, aplikace Mail se zhroutí po obdržení chybně naformátovaného e-mailu a další. Také watchOS 9.0.2 obsahuje vylepšení a opravy chyb. Opravuje chybu, díky které je zvuk mikrofonu přerušen, chybu která způsobuje neúplnou synchronizaci dat Peněženky pro nově spárované Apple Watch a další.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

Zdroj: MacRumors.com