Apple vydal macOS Ventura 13.2, iOS 16.3 a watchOS 9.3 pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



‌macOS Ventura‌ 13.2 a iOS 16.3 zavádí podporu bezpečnostních klíčů pro Apple ID, což uživatelům umožňuje ověřit svou identitu fyzickým hardwarem, nikoli kódem. Bezpečnostní klíče nabízejí dodatečnou ochranu pro ‌Apple ID‌, nahrazují aktuální ověřovací kódy poskytované na sekundárním zařízení při přihlašování do nového zařízení, přihlašování do iCloudu, používání Apple Store a další.

iOS 16.3 obsahuje novou tapetu Unity spolu s podporou pro HomePod druhé generace. Aktualizace také vylepšuje funkci Tíseň SOS, aby zabránila náhodným tísňovým voláním. Funkci můžete stále aktivovat, když podržíte boční tlačítko s tlačítkem pro zvýšení nebo snížení hlasitosti, ale hovor nebude uskutečněn, dokud tlačítka neuvolníte. watchOS 9.3 přidává nové funkce, vylepšení a opravy chyb, včetně ciferníku Unity Mosaic, který byl oznámen minulý týden na oslavu měsíce černošské historie.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Ventura:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: MacRumors.com