Apple podle nově udělených patentových přihlášek zkoumá jednosměrný zrcadlový povrch, bezdrátové nabíjecí systémy a nabíjecí stojany pro svůj dlouho očekávaný headset.



V patentu podaném u US Patent and Trademark Office jednoduše nazvaném „Display system“, který si poprvé všiml Patently Apple, Apple nastiňuje, jak lze zařízení  bezdrátově nabíjet pomocí indukčních cívek umístěných uvnitř čelenky. Apple vysvětluje, jak může nastavitelná čelenka headsetu obsahovat několik od sebe vzdálených přijímacích cívek připojených k úložišti energie nebo baterii zařízení. Čelenka nadále funguje podle očekávání, s nastavitelnou levou a pravou stranou. Apple také popisuje samostatné režimy nabíjení, které umožňují bezdrátové nabíjení prostřednictvím této metody, i když uživatel nosí headset.

Patent popisuje „napájecí zařízení“ doprovázející headset, včetně základny, která je připojena k přenosové cívce. V některých provedeních je napájecím zařízením nabíjecí stojan, na který lze headset zavěsit přes její čelenku, zatímco v jiných je to plochá nabíjecí základna, na kterou lze headset jednoduše umístit. V další patentové přihlášce udělené začátkem tohoto týdne Apple popisuje, jak může mít headset zrcadlový efekt jako některé sluneční brýle nebo lyžařské brýle.