Společnost Apple zveřejnila na svém YouTube kanálu upoutávky na nové seriály a filmy Apple TV+. Podívat se můžete na upoutávky seriálů „The Reluctant Traveler,“ „Shrinking,“ „Dear Edward,“ a „Hello Tomorrow!“.



Shrinking

Komedie s názvem „Shrinking“ má premiéru 27. ledna, po níž bude následovat jeden nový díl každý pátek. V seriálu hrají Harrison Ford a Jason Segel. „Shrinking“ sleduje příběh terapeuta (hraje ho Segel), který začne porušovat pravidla a říkat svým klientům přesně to, co si myslí.

Dear Edward

Seriál je založen na stejnojmenném bestselleru Ann Napolitano. Seriál vypráví příběh Edwarda Adlera (hraje ho O’Brien), 12letého chlapce, který přežije havárii letadla, při níž zahynuli všichni ostatní cestující včetně jeho rodiny. Napolitano působí jako výkonný producent po boku Fishera Stevense, který bude režírovat první epizodu. První tři epizody budou vydány 3. února, po nichž bude každý pátek až do 24. března 2023 následovat jedna nová epizoda každý týden.

Hello Tomorrow!

Seriál „Hello Tomorrow“ se odehrává ve světě budoucnosti. Billy Crudup hraje hlavní roli a zároveň působí jako výkonný producent. Dále hrají Haneefah Wood, Alison Pill, Nicholas Podany, Dewshane Williams, držitel ceny Emmy Hank Azaria, Matthew Maher a Jacki Weaver. Seriál  bude mít premiéru 17. února, po nichž bude následovat jedna nová epizoda každý týden do 7. dubna 2023.

The Reluctant Traveler

Film The Reluctant Traveler, který produkuje držitel ceny Emmy Eugene Levy má premiéru 24. února. Film sleduje Levyho, jak navštěvuje některé z nejkrásnějších destinací světa, zažívá dobrodružství s novými přáteli a další.

The Big Door Prize

Seriál se odehrává v malém městě, které se navždy změní, když se v obchodě se smíšeným zbožím objeví tajemný stroj, který slibuje, že odhalí skutečný životní potenciál každého obyvatele. V seriálu hraje Chris O’Dowd, Gabrielle Dennis, Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Sammy Fourlas a Djouliet Amara. „The Big Door Prize“ bude mít premiéru někdy na jaře 2023.