Plně bezdrátová odsávačka mléka Willow získala podporu pro Apple Watch. Společnost říká, že je to první bezdrátová odsávačka na mléko, která poskytuje praktickou funkci, která nabízí ještě hladší zážitek.



Začátkem tohoto měsíce Willow začal zavádět podporu Apple Watch pro vybranou skupinu zákazníků a dnes byla podpora pro Apple Watch spuštěna pro všechny.

Zde je návod, jak společnost popisuje aktualizaci Willow 3.0:

  • Více pohodlí. Nyní poskytujeme maminkám více pohodlí s Willow 3.0 pro Apple Watch. Spravujte odsávání přímo ze svého zápěstí.
  • Více kontroly. S doprovodnou aplikací Willow 3.0 pro Apple Watch můžete spustit a pozastavit odsávání, přepínat mezi režimy stimulace a expresní odsávačky a zvýšit nebo snížit úroveň sání jediným klepnutím. Je to tak snadné!
  • Méně stresu. Jednoduše se podívejte na Apple Watch, abyste viděli, kdy jste dokončili poslední odsávání a zkontrolujte stav baterie pumpy.

Generální ředitelka společnosti Willow Laura Chambers se podělila o několik myšlenek: „Maminky si zaslouží tu nejlepší technologii a my ve Willow nekonečně inovujeme, abychom to dokázali. Nasloucháme jejich zpětné vazbě a vytváříme řešení pro jejich nejnáročnější výzvy. Více než polovina maminek Willow pravidelně používá Apple Watch a mnoho z nich chce ovládat odsávačky pomocí chytrých hodinek. Maminky se zeptaly a Willow to umožnil.“ Bezdrátová odsávačeka Willow 3.0 je k dispozici přímo na webové stránce společnosti. Willow 3.0 pro Apple Watch vyžaduje watchOS 8 nebo novější a Apple Watch Series 3 a vyšší. Nejnovější aktualizaci si nyní můžete stáhnout z App Store.