Společnost Mujjo představila novou verzi svého koženého pouzdra pro iPhone s podporou MagSafe. Pouzdro je k dispozici pro iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max.



Pouzdro je vyrobeno z kůže Ecco, která těsně kopíruje obrysy zařízení. Váš iPhone je pevně zabalen do vysoce kvalitní kůže, která jej chrání před každodenními nárazy. Kůže časem získá jedinečnou patinu. Vnitřek je vystlán luxusním japonským mikrovláknem se saténovou úpravou.

Vestavěná kapsa na zadní straně pouzdra pojme až tři karty, jako jsou kreditní nebo debetní karty, občanský průkaz, bankovní karty, cestovní karty a další. Po stranách má pouzdro nová opracovaná kovová tlačítka, která přenášejí tlak na fyzická tlačítka iPhonu, čímž zlepšují odezvu. Pouzdro má jeden milimetr vyvýšený kožený rámeček, který pomáhá chránit displej iPhonu před poškrábáním, když necháte zařízení displejem dolů. Podobnou ochranu najdete kolem vyvýšeného fotoaparátu na zadní straně pro ochranu čoček.

A co je nejdůležitější, nové pouzdro Mujjo obsahuje podporu MagSafe, stačí vložit iPhone na nabíječku kompatibilní s MagSafe a začne se nabíjet, aniž by bylo nutné pouzdro sundávat.