Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



iSlope – Ski Tracker

Pokud jste náhodou lyžař a chystáte se lyžovat, možná budete chtít vyzkoušet aplikaci iSlope. Aplikace je dokonalý lyžařský společník s funkcemi, jako jsou 2D a 3D mapy, sledování rychlosti, vzdálenosti a nadmořské výšky, sledování přátel a dokonce funkce žebříčku, ve které můžete soutěžit s ostatními. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Any Text – Lock Screen Widgets

Any Text je widget, který vám umožňuje vložit – jakýkoli text – na vaši zamykací obrazovku. Můžete zde vložit připomínku, cíle, seznamy úkolů atd. Ale nebojte se, text nemusíte vkládat jenom ručně. Tato aplikace je nastavitelná prostřednictvím aplikace Zkratky. To znamená, že ji můžete naprogramovat tak, aby sbírala text z jiných aplikací, měnila text podle denní doby nebo vaší polohy a dokonce může získávat výsledky vašeho oblíbeného sportovního týmu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Simple Circle

Jak rychle dokážete klepat na kruhy? Simple Circle je jednoduchá, ale náročná hra, ve které musíte klepnout na co nejvíce kruhů, než vybuchnou. Na čím více kruhů klepnete, tím vyšší bude vaše skóre. K dispozici je také žebříček pro sledování vašich nových rekordů. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma z App Store.

Tico! – Super Fast Collage Maker

Tico používá výkonnou funkci ořezu iOS k vyříznutí obrázků z aplikace Fotky a poté je můžete přetáhnout do aplikace. Přidejte tahy a stíny, přizpůsobte je pomocí filtrů a úprav barev a snadno přidávejte vzory, text a nálepky. Zde jste opravdu omezeni pouze svou představivostí. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: idownloadblog.com