Společnost CASETiFY představila nová pouzdra tlumící nárazy pro MacBook Pro 2023. Pouzdra CASETiFY jsou antimikrobiální, obsahují technologii tlumení nárazů zvanou EcoShock a jsou vyrobena z recyklovaného materiálu.



Jsou také přizpůsobitelné, takže si lidé mohou vytvořit styl nebo si vybrat ze stovek vzorů. Pouzdra nabízí odolnou ochranu ze všech úhlů, ochranné rohy a chrání MacBook Pro před pády a nárazy. Ventilační výřezy pomáhají odvádět teplo a protiskluzové úchyty zabraňují sklouznutí zařízení. Pouzdro je také částečně vyrobeno z recyklovaných pouzder na telefony prostřednictvím programu Re/CASETiFY. Pouzdro Impact Case je k dispozici za 85 dolarů.

Pouzdro Snap Case je ultratenké, 1,8 mm tvrdé pouzdro s výřezy pro správný odvod tepla. Má také protiskluzové rukojeti, které zabraňují sklouznutí zařízení z povrchu. Pouzdro se snadno nasazuje a sundává a má povrch odolný proti poškrábání. Pouzdro je k dispozici pro MacBook Pro 2023 ve velikostech 13, 14 a 16 palců a hodí se také pro 13palcový MacBook Air. Je k dispozici ke koupi za 62 dolarů.

Poslední z nové řady CASETiFY je pouzdro na notebook vyrobené z neoprenového materiálu absorbujícího nárazy. Navíc má voděodolný zip pro další ochranu zařízení. Obsahuje jednu přihrádku a podšívka z recyklovaného PET se vyznačuje charakteristickým vzorem CASETiFY. Je k dispozici za 52 dolarů.