Zens představil tři nové nabíječky s podporou MagSafe. Cestovní nabíječka 2 v 1 je chytrý a kompaktní způsob, jak nabít iPhone a Apple Watch na cestách. A s novou nabíjecí stanicí 4 v 1 můžete nabít iPhone, iPad, Apple Watch a AirPods.



Cestovní nabíječka 2 v 1 s MagSafe má minimalistický design, který usnadňuje udržování vašeho iPhonu a Apple Watch nabité, když jste na cestách. Na přední straně je oficiální nabíječka MagSafe, která nabízí plný 15W výkon a na zadní straně je puk pro nabíjení Apple Watch. Nabíječka obsahuje vestavěný stojánek a je dodávána s cestovním pouzdrem a kabelem USB-C. Jednu věc je třeba mít na paměti, budete muset použít vlastní 20W napájecí adaptér. Cestovní nabíječka Zens 2-v-1 je nyní k dispozici pro předobjednávku, přičemž produkt bude odeslán začátkem března.

Nabíjecí stanice 4 v 1 má černý hliníkový design, dokáže nabít iPhone s MagSafe, AirPods, Apple Watch a iPad s USB-C. Zens říká, že port USB-C pro iPad je ručně nastavitelný a funguje s většinou pouzder a je zde dokonce místo pro Apple Pencil (bez nabíjení). Nabíjecí stanice je dodávána s 45W napájecím adaptérem. Nabíjecí stanici 4 v 1 je nyní možné objednat s dodáním od 24. ledna.

A třetím novým příslušenstvím, které dnes společnost Zens představila, je 4-v-1 bezdrátová nabíjecí stanice s MagSafe pro iPhone, Apple Watch, AirPods a další. Tato nabíjecí stanice je také vyrobena z prémiového hliníku a nabízí podporu MagSafe, ale také extra 18W USB-C port na pravé straně. Bezdrátovou nabíjecí stanici s MagSafe je nyní možné předobjednat, přičemž objednávky budou odeslány začátkem března.