BeReal se rychle stala jednou z nejpopulárnějších aplikací roku 2022 a Apple ji dokonce označil za aplikaci roku pro iPhone. Nyní chce BeReal učinit svou platformu pro uživatele ještě atraktivnější – aplikace se chystá získat oficiální podporu Spotify.



Jak poznamenal vývojář a analytik Alessandro Paluzzi, BeReal pracuje na nové integraci se Spotify. Jakmile bude tato funkce připravena, uživatelé BeReal budou moci snadno sdílet skladbu, kterou poslouchají na Spotify, se svými sledujícími. Tato funkce je v současné době ve fázi testování. Kromě skladeb bude funkce fungovat také s podcasty dostupnými na Spotify. Pokud uživatel poslouchá skladbu nebo podcast, aplikace automaticky detekuje obsah a přidá na něj odkaz. Bohužel není jasné, kdy přesně bude tato funkce k dispozici veřejnosti, ale zdá se, že to nebude trvat dlouho.

BeReal je sociální síť spuštěná v roce 2020, která se stala známou tím, že motivuje uživatele ke sdílení skutečných okamžiků ze svého života. Aby byl obsah autentický, aplikace upozorní uživatele, když je čas vyfotit, co dělají. Neexistují žádné filtry ani žádné možnosti úprav. Stačí zachytit fotografii a poslat ji svým přátelům. Podle Applu, který označil BeReal za „inovativní“, aplikace dává uživatelům „autentický pohled do života jejich rodiny a přátel“. Aplikace byla jmenována aplikací roku 2022 pro iPhone.