Sluchátka Beats Fit Pro jsou k dispozici ve třech nových barvách – zpěněně modrá, neonová žlutá a korálově růžová. Sluchátka Beats Fit Pro byly původně vydané na konci roku 2021 jako alternativa k AirPods Pro.



Beats Fit Pro nabízejí mnoho stejných funkcí, jako je aktivní potlačení hluku (ANC) a čip H1 pro funkce specifické pro Apple, jako je „Hey Siri“, podpora aplikace Najít, automatické přepínání zařízení, ale v designu více zaměřeném na fitness.

Vestavěná tlačítka nabízejí standardní sadu ovládacích prvků, jediným stisknutím lze přehrát/pozastavit zvuk nebo přijmout/zavěsit telefonní hovory. Dvojité stisknutí přeskočí vpřed na další zvukovou stopu, trojité stisknutí přeskočí zpět. Každé sluchátko také podporuje funkci stisknutí a přidržení, kterou lze konfigurovat nezávisle pro každou stranu. Alternativně lze pro ovládání hlasitosti použít funkci stisknout a podržet, přičemž jedno sluchátko zvýší hlasitost a druhé ji sníží.

Výdrž baterie Beats Fit Pro je přibližně šest hodin se zapnutým režimem transparentnosti a aktivním potlačením hluku a až sedm hodin s vypnutými funkcemi. Nabíjecí pouzdro vám umožní dalších 21 hodin výdrže baterie.

Celkově se Beats Fit Pro ukázaly jako velmi oblíbené u uživatelů, protože mnozí považují sluchátka za pohodlnější na nošení než ‌AirPods Pro‌, zejména při cvičení nebo jiné aktivitě, a nabízejí dobrou kvalitu zvuku a ANC. Beats Fit Pro si můžete zakoupit na webové stránce společnosti Apple za 5 990 Kč.