Nová webová stránka Dockhunt je v podstatě sociální síť, ale pro předvádění aplikací, které máte v doku svého Macu. Cílem je pomoci vám objevit nové aplikace a také vidět, kdo další používá stejné aplikace jako vy.



Dockhunt používá jednoduché webové rozhraní, kde můžete procházet příspěvky od ostatních uživatelů Macu. Můžete si také prohlédnout přehled nejlepších aplikací a zobrazit nejběžnější aplikace, které uživatelé mají v doku. Není překvapením, že aplikace jako Slack, Chrome, Visual Studio Code a Notion jsou v horní části seznamu. Při procházení webu Dockhunt můžete také klikat na aplikace, které se zobrazují v jiných docích. Poté se zobrazí seznam všech ostatních uživatelů, kteří také mají tuto konkrétní aplikaci ve svém doku.

Chcete-li přidat svůj dok na web Dockhunt, stáhněte si aplikaci Dockhunt pro váš Mac. Po stažení stačí aplikaci spustit a budete moci přidat svůj dok na web Dockhunt. Dockhunt používá aplikace, které jsou připnuté k vašemu doku, a ignoruje aplikace, které jsou v sekci „Poslední aplikace“ vašeho doku. Vše je open source a zdrojový kód najdete na GitHubu.