Webový prohlížeč Brave zaměřený na ochranu soukromí v poslední době pracuje na mnoha nových funkcích, ale tentokrát přináší funkci, která je již dostupná v mobilní verzi prohlížeče, do verze pro počítače.



Nejnovější verze Brave Browser obsahuje Firewall + VPN, který šifruje a chrání data uživatele při procházení webu. Díky Firewall + VPN mohou uživatelé zůstat v soukromí při procházení webových stránek a dokonce i jiných aplikací. Funkce blokuje sledovače na každé webové stránce. Navíc její použití je extrémně jednoduché a snadno se nastavuje.

Když je funkce aktivní zajišťuje:

  • Maskuje vaši IP adresu
  • Mění vaši polohu
  • Brání ISP, aby zjistil vaši aktivitu
  • Chrání internetový provoz v aplikacích mimo prohlížeč Brave

Další příjemnou výhodou Brave Firewall + VPN je, že pracuje s rychlostí až 500 Mbps, takže většina uživatelů nezaznamená žádné zpomalení při načítání webových stránek a stahování menších souborů. Brave také nabízí zákazníkům nepřetržitou podporu. „Proces nastavení Brave Firewall + VPN jsme maximálně zjednodušili. Nedělejte si starosti se stahováním dalších aplikací; jednoduše otevřete nabídku nastavení v prohlížeči Brave na počítači nebo mobilu a zapněte VPN. Poté budete přesměrováni na account.brave.com, kde můžete snadno dokončit nastavení.“ Brave si můžete zdarma stáhnout na webové stránce společnosti. Verze pro iOS je dostupná v App Store.