Apple brzy začne prodávat repasované modely 14palcových MacBooků Pro, 16palcových MacBooků Pro a Macu mini, které byly vydány v lednu letošního roku. Je to poprvé, co Apple bude prodávat tyto Macy od jejich vydání.



Nejnovější 14palcové a 16palcové modely MacBooku Pro jsou k dispozici s čipy M2 Pro nebo M2 Max, které poskytují až o 20 % rychlejší výkon a až o 30 % rychlejší grafiku ve srovnání s předchozí generací. Tyto MacBooky Pro lze konfigurovat s až 96 GB paměti RAM ve srovnání s 64 GB dříve. Mezi další nové funkce a vylepšení patří Wi-Fi 6E, port HDMI 2.1 s podporou 8K externího displeje a další hodina výdrže baterie.

Nový Mac mini lze nakonfigurovat s čipem M2 a dvěma porty Thunderbolt 4 nebo čipem M2 Pro a čtyřmi porty Thunderbolt 4. Repasované Macy jsou obvykle zlevněny o 15 % ve srovnání s ekvivalentními zcela novými modely. Apple testuje, kontroluje, čistí a přebaluje všechny repasované Macy, aby se ujistil, že jsou plně funkční a v dobrém stavu, a na repasované produkty Apple se vztahuje stejná jednoletá záruka jako na nové modely.