Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Fitness Stats

Fitness Stats je užitečná aplikace, která zobrazuje údaje o vaší aktivitě a cvičení pro lepší přehled o vašem kondičním pokroku. Fitness Stats vypočítává celkové a průměrné hodnoty za jakékoli časové období pomocí dat z aplikace Zdraví a poté můžete tyto statistiky snadno porovnat ve dvou různých časových obdobích. Aplikace je k dispozici v App Store.

FITIFY 1-on-1 Personal Trainer

Když už mluvíme o fitness, FITIFY je aplikace pro lidi, kteří se chtějí dostat do lepší kondice, ale hledají jiný přístup, než je typické členství v posilovně nebo online lekce. FITIFY vás spojí s osobním trenérem, který vám upraví týdenní fitness plán na míru vašim cílům a životnímu stylu. Můžete cvičit podle svého rozvrhu, z pohodlí domova, posilovny nebo kdekoli, a přesto získat výhody osobního trenéra, jako jsou denní kontroly pro tipy a motivaci. Vyberete si svého vlastního trenéra a můžete jej kdykoli změnit. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Mighty DOOM

Mighty DOOM je střílečka, která vás postaví do středu boje. Tato hra nabízí spoustu akce, snadné ovládání, 13 legendárních zbraní, vylepšitelné a odemykatelné dovednosti a zbraně, epické bitvy s bossy a další. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

TimeWave – Time Manager

S TimeWave můžete vytvářet sekvenční časovače pro úkoly, jako je vaření, produktivita a vlastní cvičení. Tímto způsobem nemusíte na konci každého úkolu resetovat jediný časovač. V TimeWave můžete jednoduše vytvořit pracovní postup, který zahrnuje více časovačů v určitých intervalech. K dispozici je spoustu ikon pro rychlé zadávání a přizpůsobení a také získáte výkonné funkce pro úpravy a zkratky. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Albums – Music Library

Pamatujete si původní iPhone OS? Veškerá vaše hudba byla uložena v aplikaci pro iPod a bylo to velmi jednoduché: zde byla vaše zakoupená/stažená hudba, a přestože jste ji mohli různými způsoby filtrovat/třídit, většina z nás ji poslouchala a procházela podle alb. Dnes je aplikace Apple Music přeplněná algoritmy, seznamy skladeb a dalšími věcmi, které nejsou vaší hudbou. Albums je aplikace, která chce obnovit jednoduchost poslechu hudby. Je krásně navržená,  má výkonnou funkci vyhledávání a propojuje se s Apple Music. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.