Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Claytab

Aplikace vás naučí, jak vydělat peníze, s radami ohledně investování do financí, akciových fondů, kryptoměn a NFT a užitečnými průvodci, jak vydělat peníze online a začít podnikat. Je to platforma pro videa/blog s obsahem z celého světa, takže určitě získáte nějaké užitečné informace. Ale možná bychom vás měli varovat, že toto NENÍ finanční poradenství. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Piece of mind

Tato aplikace vám pomáhá sledovat a hodnotit všechny aspekty vašeho duševního zdraví včetně deprese, úzkosti, stresu a dalších. Pomocí aplikace Zdraví můžete identifikovat vzory a trendy a poté tyto trendy sdílet se svými lékaři. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Call of Dragons

Call of Dragons je nová MMO fantasy hra od tvůrců Rise of Kingdoms. Hra je k dispozici zdarma s nákupy v aplikaci, ale obsahuje všechny skvělé funkce, včetně nového bojového systému Behemoth, bohatých 3D světů pro navigaci, fantastických tvorů, vylepšitelných budov a dovedností a mnoho dalšího. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Please Don’t Rain

Aplikace Please Don’t Rain poskytuje zábavný a pohodlný způsob sledování počasí v konkrétní čas a místo. Takže když se blíží důležitá událost, místo pouhého prohlížení obecné předpovědi sdělíte aplikaci den a místo, kde se vaše událost bude konat, a získáte podrobnosti o počasí specifickém pro daný den a místo. Aplikace je k dispozici v App Store.

Shortify

Shortify shrne vše, co čtete, a funguje dokonce i pro videa na YouTube. Takže když vám přítel pošle 10minutové video na YoTube se slovy „na tohle se musíš podívat“, použijte Shortify. Nebo máte uložený dlouhý článek, ale nemůžete si najít čas se k němu dostat –  použijte Shortify. Funguje ve všech aplikacích a je zaměřen na soukromí. Aplikace je k dispozici v App Store.

Zdroj: idownloadblog.com