Začátkem tohoto měsíce zveřejnila společnost CIRP studii, která se zabývala tím, jak rychle by uživatelé opravili nebo nahradili rozbitý, ztracený nebo odcizený iPhone, iPad nebo Mac. 



Ve svém nejnovějším průzkumu se společnost pokusila zjistit, jak moc jsou zařízení důležitá pro uživatele podle věku, a výsledky nejsou takové, jaké byste očekávali. Studie rozdělila respondenty do šesti věkových skupin a zeptala se, jak rychle by vyměnili nebo opravili svůj iPhone, iPad a Mac. I když byste pravděpodobně čekali opak, ukázalo se, že nejmladší skupina tvořená 18-24letými má nejnižší procento těch, kteří by vyměnili iPhone buď „okamžitě – tentýž den“ nebo „do jednoho či dvou dnů“ – 59 %.

Skupina 55–64letých měla 90 % a uvedla, že iPhone vymění nebo opraví během jednoho nebo dvou dnů nebo ihned. A 45-54letí byli velmi těsně s 89 %. To je fascinující, když uvážíte, že mladí uživatelé jsou obvykle upozorňováni na to, že jsou závislí na jejich zařízeních. Společnost CIRP uznala, že pokud jde o to, jak rychle může někdo naplánovat opravu nebo výměnu zařízení, samozřejmě ovlivňuje mnoho faktorů, jako je mít na to peníze, přístup do autorizovaného servisu/Apple Store, mít záložní zařízení a další.