Aplikace Carrot Weather obdržela zajímavou aktualizaci s řadou vylepšení a změn. S novou aktualizací přichází možnost používat nové zdroje dat včetně OpenWeather a regionálních služeb.



K dispozici je také vylepšená upozornění na déšť pro začátek nebo konec srážek, vylepšené podrobnosti o poloze a další. „Získejte předpovědi z OpenWeather a také od čtyř nových regionálních poskytovatelů počasí (Německo, Francie, Norsko a Japonsko). (Vyžaduje se předplatné.) Vylepšená upozornění na déšť. Přijímejte oznámení, když začne nebo ustane déšť.“ Nejen, že jsou nová upozornění na déšť včasnější, ale můžete také nastavit minimální interval, pokud chcete dostávat aktualizace častěji nebo méně často.

Mezi další vylepšení patří nová funkce, díky které nové oznámení nyní nahradí poslední oznámení tohoto typu namísto toho, aby v Oznamovacím centru zůstala spousta duplicitních oznámení. Carrot Weather 5.11 je nyní k dispozici v App Store zdarma pro iPhone, iPad a Apple Watch. Předplatné Premium, Ultra a Family jsou k dispozici jako nákupy v aplikaci, abyste odemkli všechny funkce aplikace.