Spolu s dnešním vydáním aplikace Final Cut Pro a Logic Pro pro iPad aktualizoval Apple také aplikace pro Mac tak, aby podporovaly aplikace pro iPad a také aktualizace přináší nové funkce a opravy chyb.



Final Cut Pro 10.6.6 [Mac App Store] vám umožňuje importovat vaše projekty vytvořené v aplikaci Final Cut Pro pro ‌iPad‌, nabízí automatickou správu barev pro úpravu klipů HDR a SDR ve stejném projektu, přináší novou kolekci titulků, efektů a přechodů a přidává nástroj pro odstranění a nahrazení pozadí.

Motion 5.6.4 [Mac App Store] přidává funkci automatického zpracování barev pro přizpůsobení HDR a SDR z Final Cut Pro, nové posuvníky zpracování barev optimalizované pro HDR, nové filtry pro izolaci objektů v popředí a vylepšený výkon.

Compressor 4.6.4 [Mac App Store] nyní dokáže automaticky vycentrovat oříznuté video, podporuje standardní klávesové zkratky pro kopírování a vkládání pro přidávání souborů z Finderu a další.

Logic Pro 10.7.8 [Mac App Store] přidává podporu Logic Pro pro ‌iPad‌ a zároveň přináší několik oprav chyb a vylepšení výkonu.

iMovie [Mac App Store] byl aktualizován na verzi 10.3.6 s vylepšeními stability a výkonu.