Jacob Krol z Men’s Journal byl nedávno pozván na prohlídku studia Apple Fitness+ v Santa Monice v Kalifornii a poskytl další pohled do zákulisí. Krol měl příležitost mluvit s Jayem Blahnikem a setkal se s mnoha trenéry.



První prohlídky studia Fitness+ byly sdíleny v loňském roce a tato poskytuje některé další podrobnosti. Krol řekl, že studio je jedna velká místnost s vybavením rozmístěným v několika oblastech a videa jsou nahrávána 13 robotickými kamerami a několika kameramany. Živá produkce je monitorována štábem v kontrolní místnosti, aby bylo zajištěno, že je vše správně natočeno. Apple uvedl, že služba Fitness+ nyní nabízí více než 4000 videí, přičemž nové přibývají každý týden. Délka videí se pohybuje od 5 do 45 minut a k dispozici je spoustu typů cvičení s nejnovějšími typy včetně pilates a kickboxu.

Služba Fitness+, která byla spuštěna v roce 2020, je k dispozici v aplikaci Kondice na iPhonu, iPadu a Apple TV. Službu lze nyní používat pouze s iPhonem, ale k zobrazení osobních metrik v reálném čase na obrazovce během cvičení, jako je srdeční frekvence a spálené kalorie, jsou stále potřeba Apple Watch. Jedno předplatné lze sdílet až s pěti dalšími členy rodiny a služba je dodávána s bezplatnou měsíční zkušební verzí, zatím je však k dispozici pouze v USA.