Casetify představil nová pouzdra pro iPhone z kolekce „Lví král“. První ze dvou obalů na iPhone ukazuje siluetu Rafikiho, který drží Simbu ve vzduchu. Na designu tohoto pouzdra se nám líbí to, že se jedná o poloprůhledné oranžové pouzdro, které využívá MagSafe ve svůj prospěch.



Vypadá to, jako by MagSafe byl sluncem. Prostě skvělý způsob, jak využít to, co tam je, k vylepšení obrazu. Pouzdro je přechodové, nahoře a dole je více oranžové, zatímco střed je více žlutý.

Druhé pouzdro má zobrazenou známou scénu Hakuna Matata. Mezi hromadou listí je animovaný Timon, Pumbaa a Simba. I toto pouzdro je průsvitné, tentokrát s tmavě zeleným odstínem. Když si vyberete design, můžete si vybrat ze šesti stylů pouzdra. Tři podporují MagSafe, zatímco další tři ne. Pouzdra jsou kvalitně zpracovaná, ochranná a potisk vypadá skvěle a dobře drží i po čase. Celkem je k dispozici osm designů. Casetify také vydal podobné řemínky pro Apple Watch, pouzdra na iPad, magnetické nabíječky, pouzdra na AirPods a další. Pouzdra si můžete zakoupit na webové stránce Casetify.