Společnost Rolling Square, která vyrábí různá příslušenství, ukončuje úspěšnou kampaň na Kickstarteru pro AirCard, inovativní digitální vizitku s podporou aplikace Najít, která dosud získala více než 700 000 dolarů.



Podobně jako několik dalších sledovacích zařízení, jako je karta Eufy SmartTrack Card, je AirCard tenké zařízení o velikosti karty určené k nošení v peněžence, které dokáže využít síť ‌Find My‌ společnosti Apple se stovkami milionů zařízení, která vám pomohou zjistit, kde se vaše peněženka nachází. Kromě sledování polohy, podporuje AirCard další funkce ‌Find My‌, jako jsou připomenutí, když peněženku někde necháte a 105 dB reproduktor, který vám pomůže zjistit jeho polohu, jakmile jste relativně blízko, ačkoli funkce Přesné vyhledávání není dostupná. K dispozici je také QR kód, který umožňuje komukoli, kdo najde vaši peněženku, naskenovat kartu a získat vaše kontaktní informace.

AirCard může sloužit také jako digitální vizitka prostřednictvím NFC a QR kódu, což vám umožní rychle a snadno sdílet vaše kontaktní informace s ostatními, a to při tloušťce pouhých 2,2 mm. Karta je vyrobena z CNC obráběného hliníku s panelem z vysoce odolného tvrzeného skla pro co nejlepší přenos Bluetooth signálů. Samotnou kartu lze také použít jako blokátor RFID, takže pokud ji umístíte na vnější stranu peněženky, může pomoci chránit vaše ostatní karty před odcizením.

Pokud jde o výdrž baterie, Rolling Square říká, že AirCard vydrží až 30 měsíců, ale nelze ji dobíjet. Jakmile se baterie ve vaší kartě vybije, Rolling Square vám zašle kupón na 50% slevu na novou kartu. Vybitou kartu AirCard pak můžete buď vrátit společnosti Rolling Square pro opětovné použití, nebo si ji ponechat, abyste mohli nadále používat její digitální vizitku a funkce skenování QR kódu, které fungují i bez baterie.