Podle krátké zprávy sdílené twitterovým účtem @billbil_kun, který přesně zveřejnil specifikace pro Samsung Galaxy S23 Ultra předtím, než bylo toto zařízení oznámeno začátkem tohoto roku, bude AR/VR headset dostupný v šesti barvách.



V dnešním blogovém příspěvku na francouzském webu Dealabs, který si všiml iPhoneAddict, anonymní leaker tvrdil, že headset bude k dispozici v černé, modré, šedé, zelené, růžové a šesté nezveřejněné barvě. Tvrdil také, že headset bude mít alespoň dvě možnosti úložné kapacity, včetně 128 GB a 256 GB. Tuto zprávu bychom měli brát skepticky z různých důvodů.

Za prvé, šest barev a alespoň dvě úložné kapacity by vedly k minimálně dvanácti produktům, což se zdá neobvykle vysoké pro headset, od kterého se očekává, že bude specializovaným, špičkovým produktem s cenou kolem 3 000 USD. Za druhé, není jasné, zda by se Apple obtěžoval nabízet 128GB i 256GB úložiště, protože mezi kapacitami by pravděpodobně byl zanedbatelný cenový rozdíl. A za třetí, nezdá se, že by leaker měl nějaké přesné zprávy o produktech Applu, přestože má nějaké přesné zprávy o Samsungu a videoher.