Vypadá to, že headset Vision Pro od společnosti Apple bude k dispozici pouze ve stříbrné barvě, navzdory zprávám o více barevných variantách, ale přece jen bude možné si jej přizpůsobit, a to prostřednictvím příslušenství.



K dispozici je tzv. „Light Seal“, část, která se magneticky připevňuje k displeji headsetu a vytváří těsné spojení mezi zařízením a tváří nositele, aby blokovalo světlo, a je zde také čelenka, která je umístěna na zadní část hlavy a drží headset na místě. Oba jsou odnímatelné a lze je vyměnit. Apple plánuje nabízet Light Seal v široké škále velikostí a tvarů. Magnety v Light Seal přilnou k zakřivenému displeji a je důležité mít správnou velikost. Light Seal musí pevně přiléhat k obličeji, aby nepropouštěl světlo. Čelenka se nacvakne na popruhy, které obsahují reproduktory poskytující prostorový zvuk.

Apple navrhl čelenku z pružného, pleteného materiálu s žebrovanou strukturou, která je navržena tak, aby byla pohodlná na nošení. Je prodyšná a přizpůsobí se každému uživateli. Apple při představení Vision Pro uvedl, že čelenku lze sejmout a vyměnit za jinou velikost, což naznačuje, že čelenky budou také dodávány v různých velikostech. V budoucnu může Apple Vision fungovat podobně jako Apple Watch s množstvím čelenek, ze kterých si budete moci vybrat.