Lumen, zařízení, které měří váš metabolismus, aby vám pomohlo dosáhnout cílů v oblasti zdraví a kondice, bylo aktualizováno. Zařízení nyní nabízí podrobné výsledky, které vám ukáží přesné procento tuku a sacharidů, které vaše tělo spaluje.



K dispozici jsou také nové návrhy zdravých jídel vytvořených speciálně pro váš výživový plán. Jednou z hlavních funkcí Lumen je schopnost měřit tuk a sacharidy, které spalujete. To vám pomůže porozumět vaší metabolické flexibilitě, vytvoří vlastní výživový plán, pomůže vám vědět, co byste měli jíst před tréninkem a další. Až dosud Lumen používal stupnici 1-5, přičemž 1 představovala převážně spalování tuků, 3 byla směs spalování tuků a sacharidů a 5 byla většinou spalování sacharidů.

Díky nejnovější aktualizaci aplikace pro iOS nyní Lumen zobrazuje podrobné výsledky, takže uvidíte přesná procenta pro směs tuků a sacharidů, které spalujete. Dalším vylepšením jsou nové návrhy jídel. Na základě vašeho personalizovaného plánu vám nyní Lumen nabídne zdravé recepty. Lumen poznamenává, že kombinovaná jídla lze opravdu snadno zapsat přímo do aplikace a dokonce nabídne „rozpis, kdy je nejlepší jíst sacharidy“. Ať už chcete zhubnout nebo si udržet váhu, budovat svaly, zlepšit vytrvalost nebo optimalizovat svůj sportovní výkon, pochopení toho, jak jsou cvičení, výživa a metabolismus propojeny, je obrovskou výhodou.