Aplikace Zprávy na iPhonu a iPadu podporuje nálepky již několik let, ale iOS 17 vylepšuje aplikaci Zprávy, aby nálepky bylo snažší a přehlednější používat. Všechny emoji jsou nyní považovány za nálepky a lze je použít v aplikaci Zprávy jako nálepky.



Emoji jsou uvedeny hned vedle nálepek Memoji a balíčků nálepek, které jste si stáhli z App Store. Kromě toho si můžete vytvořit vlastní nálepky pomocí nástroje pro odstranění předmětu z pozadí, který Apple přidal v iOS 16. V libovolném svém obrázku ve Fotkách (nebo obrázcích ze Safari nebo jiné aplikace) můžete dlouze stisknout předmět fotografie, abyste jej zvýraznili a vyvolali rozhraní pro úpravy.

Výběrem možnosti Přidat nálepku přenesete vybraný předmět do rozhraní pro nálepky. Odtud můžete přidat efekt nebo jej odstranit. Předměty vytažené z Live Photos mají možnost animace. Nálepky, které jste vytvořili, lze použít prostřednictvím rozhraní nálepek v aplikaci Zprávy, které je přístupné klepnutím na tlačítko „+“ a poté na „Nálepky“. Nálepky můžete vkládat jako jednotlivé obrázky nebo je přidávat do zpráv a fotografií.