Populární aplikace pro sledování kondice SmartGym pro iPhone, iPad, Mac a Apple Watch dnes obdržela velkou aktualizací. Aktualizace rozšiřuje databázi na téměř 700 cvičení,  obsahuje nový systém historie a další.



Hlavní novinkou aktualizace je 74 nových cvičení s podrobnými animacemi a pokyny, nová funkce Rutine Progress, která je příjemným doplňkem měsíčního shrnutí, řada aktualizací aplikace pro Apple Watch, zcela nový systém historie, přepracovaný seznam cvičení a další. Nezávislý vývojář Matt Abras dnes sdílel všechny podrobnosti o SmartGym 7: „Jak vždy říkáme, se SmartGym se nikdy nespokojíme. Neustále jej zlepšujeme. A nyní je vydána velká aktualizace! Zcela nový SmartGym s úžasnými novými funkcemi.“ Matt říká, že 74 dalších cvičení (s kompletním vybavením, instrukcemi a animacemi) posouvá celkový počet dostupných cvičení v aplikaci na 700, což z ní dělá jednu z největších databází cvičení.

Funkce měsíčního souhrnu, která přišla v lednu, byla populární a nyní Rutine Progress umožňuje sledovat vaše úspěchy v jakémkoli časovém období. Řada nových funkcí a vylepšení přichází do aplikace pro Apple Watch. K dispozici je měsíční souhrn, možnost smazat historii, změnit typ sady a další. Další zásadní změnou je přepracovaný systém historie. Nové uživatelské rozhraní má aktualizovanou kartu, zobrazuje více informací a nyní umožňuje uživatelům přidávat poznámky k rutinám a cvičením. SmartGym 7 je zdarma ke stažení pro iPhone, iPad, Apple Watch a Mac z App Store s předplatným, které odemkne všechny funkce aplikace.