TikTok ruší TikTok Now, funkci v aplikaci, která napodobuje BeReal. BeReal vyzývá uživatele, aby každý den v náhodnou dobu pořídili fotografii a zachytili autentický obrázek toho, co právě dělají.



Tato aplikace byla velmi populární loni na jaře, takže ji TikTok napodobil a představil TikTok Now. Zdá se však, že funkce nebyla tak populární, jak společnost očekávala. „Aktualizujeme prostředí TikToku a ukončujeme provoz TikTok Now,“ stojí v oznámení od společnosti. Uživatelé si mohou prohlédnout své předchozí příspěvky tak, že přejdou na Profil > Soukromá karta > Vzpomínky, nebudou však moci vytvářet žádné nové příspěvky. Toto rozhodnutí by mohlo poukazovat na pokles zájmu o aplikace ve stylu BeReal.

Společnost Sensor Tower v říjnu pro TechCrunch uvedla, že aplikace BeReal dosáhla 53 milionů stažení, což znamená 2 254% nárůst počtu aktivních uživatelů za měsíc – ale pouze 9 % uživatelů otevřelo aplikaci každý den. Během posledních několika měsíců BeReal zavedl některé z nejvýznamnějších změn, jako je Bonus BeReal a funkce chatu v aplikaci. Postupem času uvidíme, zda je ukočení TikTok Now předzvěstí konce pro samotný BeReal.