Wayne Ma z The Information dnes v nové zprávě uvedl několik funkcí, které Apple zjevně vytvořil, ale neoznámil je společně s Vision Pro na WWDC začátkem tohoto měsíce, včetně různých zdravotních aplikací, sledování celého těla a dalších.



Ma řekl, že některé funkce mohou zůstat ve vývoji, zatímco jiné mohou být zrušeny. Apple nevydá Vision Pro až do začátku roku 2024 a ještě musí zveřejnit úplné podrobnosti o zařízení, takže mohou existovat další funkce, které budou k dispozici při vydání. Apple může také přidat funkce pomocí aktualizací softwaru visionOS. V jednu chvíli však Apple plánoval vydat mnohem více fitness a wellness aplikací, podle bývalých zaměstnanců, kteří na zařízení pracovali. Někteří zaměstnanci hovořili o spolupráci se značkami, jako je Nike.

Apple musí podle mnoha lidí, kteří na zařízení pracovali, ještě dokončit funkce pro sledování celého těla, které pro zařízení plánoval. Tyto funkce jsou jedním z důvodů, proč má zařízení dvě kamery, které směřují dolů a vidí tělo a ruce uživatele. Zástupci společnosti Apple řekli vývojářům začátkem tohoto měsíce, že sledování celého těla nebude k dispozici, až bude zařízení vydáno příští rok. Zpráva také uvádí, že Apple plánoval zpřístupnit 3D obsah Apple TV+, ale to by mohlo být oznámeno později. Apple také zjevně nekladl důraz na hraní her, jak plánoval původně, a možnost používat headset jako externí displej pro Mac zřejmě není tak pokročilá, jak se kdysi plánovalo. Více podrobností nabízí celý článek na The Information.