Společnost Beats představila aktualizovanou verzi svých sluchátek s názvem Beats Studio Pro. Beats používá ikonický vzhled sluchátek Studio od jejich původního vydání a to platí i pro nová sluchátka Beats Studio Pro.



Tento ikonický vzhled však nyní přichází s kompletně přepracovaným výkonem zaměřeným na pět oblastí: kvalitu zvuku, výkon, pohodlí, konektivitu a kompatibilitu s ekosystémem Apple.

Pokud jde o kvalitu zvuku, Beats Studio Pro využívá většinu nejnovějších technologií společnosti Apple, včetně podpory personalizovaného prostorového zvuku s vestavěným pohybovým akcelerometrem a gyroskopem pro dynamické sledování hlavy, adaptivní aktivní potlačení hluku (ANC) se speciálním procesorem a vylepšenými mikrofony a nový patentovaný design měniče s vlastním 40mm měničem, který poskytuje o 80 % nižší zkreslení ve srovnání se sluchátky Beats Studio předchozí generace.

Vylepšeného výkonu hovorů je dosaženo kombinací zcela nových digitálních mikrofonů a strojového učení, což vede k 27% zvýšení čistoty hlasu ve srovnání s předchozími sluchátky Beats Studio 3.

Beats Studio Pro podporuje tři různé možnosti připojení, včetně Bluetooth, USB-C, který podporuje jak bezztrátový zvuk, tak možnost současného poslechu a nabíjení, a 3,5mm konektoru pro kompatibilitu s širokou řadou zařízení včetně palubních systémů a herních ovladačů. Při připojení přes USB-C nabízí Beats Studio Pro možnost přepínat mezi třemi různými zvukovými profily: tónově vyvážený profil Beats Signature, profil zábavy pro filmy a hry a profil konverzace, který odstraňuje basy a je vyladěn pro telefonní hovory, podcasty a další mluvený obsah.

Design Beats Studio Pro bude známý každému, kdo v minulosti používal sluchátka Beats Studio. Studio Pro jsou vybaveny vylepšenými koženými náušníky UltraPlush s paměťovou pěnou pro pohodlí a odolnost. Většina vnějšího povrchu zůstává primárně plastová, což snižuje hmotnost, ale přináší méně prémiový pocit než AirPods Max.

Základní ovládací prvky jsou primárně k dispozici na levém náušníku, přičemž velké tlačítko Beats „b“ nabízí obvyklé jediné stisknutí pro přehrávání/pozastavení a přijímání hovorů, dvojité stisknutí pro posouvání skladeb a zavěšení hovorů a trojité stisknutí pro přeskakování vzad. Dlouhým stisknutím aktivujete Siri, zatímco hlasitost lze upravit stisknutím nad nebo pod tlačítkem „b“.

Na pravém náušníku je malé tlačítko, které slouží k zapnutí a vypnutí sluchátek, přidržením po dobu tří sekund přejdete do režimu párování. Dvojitým stisknutím tlačítka přepnete mezi režimy ANC a Transparency nebo přepnete mezi dostupnými zvukovými profily, pokud jste připojeni přes USB-C. Pole LED diod pod tlačítkem napájení poskytuje zpětnou vazbu o stavu baterie stisknutím, ale také blikáním v režimu párování a při připojení k USB-C se rozsvítí, aby bylo vidět, který zvukový profil je aktuálně aktivní.

Výdrž baterie Beats Studio Pro je 24 hodin se zapnutým ANC nebo Transparency a 40 hodin s vypnutými těmito funkcemi. Pokud vám dochází baterie, funkce Rychlé nabíjení vám poskytne až čtyři hodiny výdrže baterie z 10minutového nabíjení.

Beats Studio Pro přichází s novým kompaktním pouzdrem na zip vyrobeným z polotuhé tkané látky s integrovaným vnějším poutkem pro nošení nebo pro přidání klipu nebo karabiny. Sluchátka Beats Studio Pro jsou k dispozici za 9 490 Kč na webové stránce Apple.