Apple aktualizoval svůj internetový obchod a přidal řadu nového příslušenství od společností, mezi které patří Mophie, Scosche, Philips Hue, Yale a další. Některá příslušenství jsou k dispozici pouze online, zatímco jiné jsou k dispozici v prodejnách společnosti Apple po celém světě.



Apple nyní prodává modulární nabíjecí systém BaseLynx 2.0 od společnosti Scosche, zákazníci si mohou zakoupit jednotlivé nabíjecí moduly pro iPhone, Apple Watch, iPad a Mac. K dispozici je sada all-in-one, která dokáže bezdrátově nabíjet ‌iPhone‌ a AirPods, rychle nabíjet Apple Watch a nabíjet více iPadů nebo MacBooků pomocí vertikálního nabíjecího doku USB-C.

Novinkou na webových stránkách společnosti Apple je také nejnovější cestovní nabíječka 3 v 1 Mophie. Vyznačuje se stejným designem jako předchozí generace, ale tentokrát s funkcemi rychlého nabíjení Apple Watch. Dokáže bezdrátově nabíjet ‌iPhone‌ pomocí MagSafe, nabíjet AirPods přes Qi a nabíjet Apple Watch. Nabíječka se složí do kompaktního tvaru, když se nepoužívá, takže je ideální na cesty, přičemž obsahuje i pouzdro. Dodává se s kabelem a 30W napájecím adaptérem.

Pokud jde o zařízení HomeKit, Apple nyní prodává zámek Yale Assure Lock 2 Plus, který lze přidat do aplikace Peněženka a lze jej otevřít přes NFC přiložením ‌iPhonu‌ nebo Apple Watch k zámku.

Apple také prodává řetězová LED světla Hue Festavia. Hue Festavia je dlouhý řetězec světel s 250 LED diodami, ideální pro ozdobení stromu nebo pro použití venku během Vánoc. Jedná se o světla, která lze nastavit na více barev, které se vzájemně prolínají, a fungují s Philips Hue Bridge.