Ode dneška je nový iMac a MacBook Pro s čipy M3 a M3 Pro k zakoupení v obchodech tentýž den nebo následující den, aniž by bylo nutné zařízení předobjednat. Dnes se k zákazníkům začínají dostávat i první online objednávky.



Nový 24palcový iMac obsahuje čip M3 navržený společností Apple, který nahrazuje čip M1 a přináší výrazné zlepšení rychlosti a efektivity. iMac s čipem M3 je až 2x rychlejší než iMac s M1, s podporou až 24 GB jednotné paměti, Bluetooth 5.3 a Wi-Fi 6E. K dispozici je v řadě jasných barev, včetně zelené, modré, růžové, stříbrné, oranžové, žluté a fialové, nedošlo k žádným zásadním změnám designu.

14palcové a 16palcové modely MacBooku Pro lze dnes zakoupit s čipy M3 a M3 Pro, zatímco modely s novým čipem M3 Max budou dostupné až později v listopadu. MacBook Pro má o něco jasnější úrovně jasu při prohlížení obsahu SDR a zahrnují také podporu pro Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.3. MacBook Pro je k dispozici ve stříbrné, vesmírně šedé a vesmírně černé barvě, v závislosti na výběru čipu.