Od spuštění Threads v červenci Meta zvýšila integraci mezi touto aplikací, Facebookem a Instagramem. Jedním z příkladů této integrace je, že Instagram a Facebook nyní  zobrazují Reels navrhovaného obsahu z aplikace Threads.



V reakci na zpětnou vazbu od uživatelů aplikace Threads nyní společnost přidává možnost pro uživatele odhlásit se ze zahrnování jejich příspěvků do těchto návrhů. Meta poprvé začala zobrazovat tyto návrhy na Facebooku a Instagramu v srpnu. V Reels se zobrazují příspěvky z aplikace Threads od lidí, se kterými jste spojeni na Facebooku nebo Instagramu, s rychlým odkazem na otevření (nebo stažení) aplikace Threads a připojení se ke konverzaci. „Pokud je váš profil veřejný, vaše příspěvky mohou být navrhovány v jiných aplikacích, aby vás lidé mohli objevit a sledovat,“ vysvětluje Meta.

Nyní se však z těchto příspěvků můžete odhlásit a ty se již nebudou objevovat na Facebooku ani Instagramu. Tuto novou možnost najdete v aplikaci Threads v části „Ochrana soukromí“ v nové kategorii s názvem „Navrhování příspěvků v jiných aplikacích“. Zde se můžete rozhodnout, že nechcete, aby byly vaše příspěvky navrhovány na Instagramu nebo Facebooku. Instagram a Facebook mají samostatný přepínač, takže si můžete vybrat, zda chcete vypnout pouze jeden z nich nebo oba.