Zatímco Threads ještě neobsahuje trendy témata, platforma nyní zavádí tagy (nikoli hashtagy) uživatelům v Austrálii v rámci přípravy na nabízení témat. Zprávu sdíleli jak šéf Instagramu Adam Mosseri, tak Mark Zuckerberg.



Podle vedení nyní společnost testuje tagy v aplikaci Threads. Ačkoli to zní jako hashtagy, funguje to trochu jinak. Hlavním rozdílem je, že tagy nepoužívají symbol „#“, který se stal univerzálním na mnoha sociálních sítích, včetně Instagramu. Místo toho musí uživatel klepnout na tlačítko tagu a aplikace Threads pak toto slovo nebo frázi změní na interaktivní tag. Uživatelé mohou najít další příspěvky se stejným tagem klepnutím na ni.
Na rozdíl od jiných sociálních sítí může mít každý příspěvek pouze jeden tag. Existuje také omezení počtu znaků, které může tag mít. Začátkem tohoto týdne vydal Threads aktualizaci, která uživatelům umožňuje smazat své účty, aniž by opustili Instagram. Stejná aktualizace také umožnila uživatelům odhlásit se z zobrazování jejich příspěvků jako doporučení na Facebooku a Instagramu.