Generální ředitel Applu Tim Cook se vzácně objevil v podcastu se zpěvačkou Dua Lipa. Během rozhovoru Cook hovořil o svém osobním životě, kariéře v Applu, filantropii, životním prostředí a dalších.



Tim Cook je známý tím, že nesdílí mnoho věcí ze svého soukromého života. O jeho osobním životě je známo jen velmi málo a dokonce i Dua Lipa poznamenává, že Cook není tak sdílný jako šéfové jiných technologických společností. Ale tentokrát s ní Cook otevřeně mluvil o mnoha různých tématech. Nepřekvapivě se ho hodně ptala na jeho osobní život.
Cook řekl, že vždy chtěl mít dobrou práci, protože pocházel z chudé rodiny. Prozradil, že jako teenager roznášel noviny ve svém sousedství uprostřed noci a prodával hamburgery, aby ušetřil peníze na vysokou školu. Po absolvování Auburn University strávil 12 let prací v IBM a poté nastoupil do Applu v roce 1998.

Když se Dua Lipa zeptala na Steva Jobse, řekl, že „Steve byl originální“ a že jen on mohl vytvořit Apple. Také řekl, že kdyby byl Steve naživu, byl by stále generálním ředitelem.
Během rozhovoru se Dua Lipa zeptala Cooka na nadměrné používání smartphonů, zejména mezi mladšími lidmi. Cook souhlasil s tím, že někteří lidé musí být při používání smartphonu umírněnější, a proto Apple vytvořil funkci Čas u obrazovky. Diskutovali také o ekologických postupech, klimatické strategii společnosti Apple, odpovědném používání technologií založených na umělé inteligenci a další. Celý rozhovor můžete zhlédnout na YouTube. Je také k dispozici v aplikacích Apple Podcasty, Spotify a BBC Sounds.