Apple vydal druhou beta verzi macOS Sonoma 14.3, watchOS 10.3, tvOS 17.3, iOS 17.3 a iPadOS 17.3 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



iOS 17.3 zavádí funkci Ochrana ukradeného zařízení, která omezuje přístup k vašim soukromým informacím v případě, že někdo získá váš iPhone i váš přístupový kód. Když je aktivován, vyžaduje ověření Face ID nebo Touch ID, aby bylo možní provádět věci, jako je přístup k heslům v aplikaci Klíčenka, vypnutí režimu ztraceno, nákupy přes Safari s uloženými platebními údaji a další. Aktualizace také přidává společné seznamy skladeb v Apple Music, což je funkce, která umožňuje předplatitelům Apple Music sdílet seznamy skladeb s ostatními a vytvářet sdílené seznamy skladeb. Zatím nevíme, jaké funkce obsahuje ‌macOS Sonoma‌ 14.3, watchOS 10.3 a tvOS 17.3 a v první beta verzi nebyly objeveny žádné významné změny.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

Zdroj: macrumors.com