Společnost Mophie představila nová pouzdra s baterií Juice Pack určená pro iPhone 15, iPhone 15 Pro a ‌iPhone 15 Pro‌ Max. Pouzdra jsou navržena tak, aby prodloužila životnost baterie u nejnovějších modelů iPhonu.



Pouzdro ‌pro iPhone 15‌ má baterii 2 400 mAh, zatímco pouzdro pro ‌iPhone 15 Pro‌ má baterii 2 600 mAh. Při této kapacitě pouzdra neposkytnou plné nabití pro žádný z modelů ‌iPhone 15‌, ale poskytnou částečné nabití po dlouhé dny používání ‌iPhonu‌. Po připojení k nabíječce USB-C pouzdro nejprve nabije iPhone, a když se baterie iPhonu naplní, pouzdro se samo nabije. Mophie říká, že ergonomie a design byly vzaty v úvahu, což vedlo k jeho měkkému vnějšku. Zvýšené rohy a systém ochrany proti nárazům jsou navrženy tak, aby chránily ‌iPhone‌ před poškrábáním a prasklinami.

Mophie také poskytl podrobnosti o vydání svých prvních nabíječek s podporou Qi2, která byla oznámena již v září. Snap+ Powerstation Mini, stojí Snap+ 3-in-1 a nabíječka do auta Snap+ Wireless Charging Vent Mount mají vyjít v březnu a budou k dispozici na webových stránkách Mophie. Všechny tři produkty nabízejí podporu standardu bezdrátového nabíjení Qi2 a budou schopny nabíjet modely iPhone 13, iPhone 14 a ‌iPhone 15‌ výkonem 15 W (12 W pro iPhone 13 mini), stejnou rychlostí jako MagSafe.