Společnost Native Union tento týden na CES 2024 představila řadu chystaných doplňků, které budou uvedeny na trh v průběhu roku. Voyage 2-v-1 je bezdrátová nabíječka Qi2, která podporuje nejnovější standard bezdrátového nabíjení.



Je schopna nabíjet iPhone při výkonu až 15W. Skládací nabíječka má hlavní nabíjecí základnu pro ‌iPhone‌ a druhou nabíjecí základnu s nabíjecím pukem pro Apple Watch, který dokáže rychle nabít Apple Watch nebo nabíjet AirPods Pro. Powerbanka Classic od Native Union je vybavena baterií 5 000 mAh, která dodává ‌iPhonu‌ další energii. Ultratenká powerbanka se dokáže magneticky připojit k ‌iPhonu‌, který podporuje ‌MagSafe‌ pro nabíjení na cestách.

Podložky Desk Mat a Desk Laptop jsou nové příslušenství navržené pro použití s Macem. Podložka má texturovaný povrch a je vyrobena z udržitelného materiálu, zatímco stolní stojan na notebook má prémiovou kovovou konstrukci, která zvedne notebook nebo tablet až o 60 cm. Slim Charger je tenký 67W napájecí adaptér se dvěma porty. Tenký design umožňuje, aby se vešel za stůl, pohovku nebo na jiná těsná místa.