Společnost Sennheiser představila dnes na CES 2024 několik nových bezdrátových sluchátek, které jsou navrženy tak, aby konkurovaly AirPods a AirPods Pro od společnosti Apple.



Sluchátka Momentum Sport jsou optimalizovaná pro sport a obsahují jak snímač srdečního tepu, tak snímač tělesné teploty, který může poskytovat biometrickou zpětnou vazbu v reálném čase. Údaje o srdeční frekvenci lze přidat do aplikace Zdraví na zařízení Apple a sluchátka lze také propojit s dalšími platformami, jako je Strava, Garmin, Peloton a Polar. K dispozici je několik režimů poslechu, včetně režimu Transparency, režimu proti větru a potlačení okolního zvuku, takže uživatelé mohou sluchátka přizpůsobit více činnostem. Sluchátka obsahují nový akustický systém, který podle Sennheiser představuje nejlepší zvuk ve sportovních sluchátkách, a je zde odolnost proti potu a vodě IP55 a sluchátka jsou odolné proti nárazům.

Sluchátka Accentum Plus střední třídy jsou cenově dostupnou variantou, která nabízí 50 hodin poslechu na jedno nabití. Sluchátka obsahují adaptivní ANC pro omezení okolního zvuku a audio kabel umožňuje jejich použití v situacích, kdy není k dispozici bezdrátové připojení, například v letadle. Sluchátka Sennheiser Momentum True Wireless 4 nabízí bezztrátovou kvalitu zvuku aptX a nízkou latenci. Adaptivní ANC bylo vylepšeno, navíc je zde pokročilejší systém ladění a vylepšený systém baterie, který umožňuje sluchátkům vydržet až 7,5 hodiny, než je bude nutné dobít.