Beeper Mini byl vydán v prosinci s reverzně navrženou metodou přístupu k iMessage pro uživatele zařízení Android. Apple aplikaci rychle vypnul a od té doby nadále blokuje další snahy společnosti, která se snaží držet ji aktivní.



Nedávno Beeper vydal jednu poslední aktualizaci, díky které se uživatelé mohli přihlásit pomocí Macu, ale někteří uživatelé hlásí, že jim Apple zcela zakazuje používání služby.
Během posledních několika týdnů uživatelé Beeper na Redditu hlásili problémy. Ať už prostřednictvím aplikace Beeper nebo vlastní aplikace Apple, nemají ke službě iMessage vůbec přístup. V některých případech mají uživatelé Beeper prostě problémy s udržováním připojení iMessage k aplikaci, zatímco jiní hlásí, že iMessage je na jejich Macu zcela nefunkční, a to i prostřednictvím vlastní aplikace Apple. Nezdá se, že by to ovlivnilo iPhone.

První naznačuje, že by mohly být problémy s metodou připojení Beeper, zatímco druhá se zdá spíše jako záměrný krok společnosti Apple. Jednomu uživateli, který kontaktoval podporu společnosti Apple poté, co jeho počítač přestal odesílat zprávy iMessage, bylo řečeno, že poslal příliš mnoho zpráv a v důsledku toho byl jeho účet pozastaven. Mezi uživateli převládá teorie, že Apple zakazuje hardwarová ID používaná těmito Macy. Beeper tato data používá k registraci aplikace do iMessage.